Scroll to top

Cuina MP-DT

Cuines

Cuina MP-DT

Cuina de Zampieri Cucine integrada en el projecte de reforma d’un habitatge al centre de Reus. La cuina està ubicada en una banda comunicada amb el menjador i la zona de l’entrada. Més endavant, altres mobles aniran entrellaçant els espais de l’habitatge, tot delimitant els seus usos.

Task

La cuina es va concebre en el marc de la reforma integral d’un habitatge, al centre de Reus. Els espais més públics de la casa, la zona de dia, han estat alliberats de bona part dels seus murs originals, convertint-se així en una planta lliure i del tot diàfana. Hem situat la cuina en un extrem on queda comunicada directament amb la zona del menjador i l’entrada principal de l’habitatge. En una altra fase del projecte, alguns mobles aniran entrellaçant els diversos àmbits de la casa. La cuina és de la marca italiana Zampieri Cucine que subministra MOIX ebenisteria, els distribuïdors oficials en la nostra demarcació.

  • Skills

    Paviment laminat de roure. L’acabat del mobiliari de la cuina és Fenix gris. Campana extractora de Gutmann. Taulells de Neolith Basalt Black.

Post a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *