Scroll to top

Cuina NT-DC

Cuina: Zampieri Cucine  -  Muntatge:  MOIX ebenisteria  Taulell: Neolith  -  Campana: Gutmann  -  Pica i aixeta: Blanco  -  Cadires i tamborets: Ondarreta  -  Il·luminació: MarsetArkoslight
Cuines

Cuina NT-DC

Es tracta de la reforma integral d’un habitatge a la Selva del Camp. El propòsit essencial del projecte era la renovació de les instal·lacions i el canvi del materials, i alhora replantejar el disseny de la distribució de la cuina i el menjador.

Després d’un anàlisis aprofundit vam decidir unificar la cuina, el menjador i la sala d’estar suprimint un mur. L’illa de la cuina, ara, s’annexa amb la taula del menjador, deixant un espai lliure per la zona d’estar. Els materials blancs proporcionen lluminositat a tot el conjunt. El projecte d’il·luminació l’hem dissenyat també en el nostre estudi, optimitzant primer de tot la llum natural i reforçant la idea amb el disseny de la il·luminació artificial d’una manera acurada.

Al terra s'hi ha col·locat un paviment laminat de roure tenyit gris. La cuina és lacada blanca mat, del model Axis 22, de Zampieri Cucine. Electrodomèstics Neff, campana extractora Gutmann, pica i aixeta de Blanco. Taulells de Neolith Artic White. La zona del líving és també de Zampieri Cucine. Cadires, taules i tamborets d’Ondarreta. Llums de Marset i Arkoslight.