Scroll to top

Política de Privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades 

Responsable: MOIX EBANISTERIA, S.L. 

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d’aquests i mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Legitimació: Execució d’un contracte. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat obligació legal.  

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça info@moixebenisteria.com 

 

Informació addicional sobre protecció de dades

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: MOIX EBANISTERIA, S.L. – NIF: B43428713 – Adreça postal: C/ Vicent Andrés Estellés 17 (Pol. Ind. Mas Batlle), 43206 REUS – TARRAGONA Telèfon: 977328104 – Adreça electrònica: info@moixebenisteria.com 

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A MOIX EBANISTERIA, S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions sobre els serveis, així com l’enviament de comunicacions inclòs per correu electrònic, per a mantenir-los informats sobre la nostra activitat en general.

 

Quan de temps conservem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre no sol·liciti la seva supressió, i en qualsevol cas, durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades? 

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades: 

  • Execució d’un contracte: Prestació de serveis sol·licitats.
  • Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, llevat obligació legal.

 

Transferències de dades a països tercers?

No estan previstes transferències de dades a països tercers.

 

Quins són els seus drets quan ens faciliti les seves dades?

Qualsevol persona té el dret a obtenir confirmació sobre si a MOIX EBANISTERIA, S.L. estem tractant les dades personals que els afectin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, des dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser obtingudes.

En determinades circumstancies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquells casos en que només les conservem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els casos legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstancies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas MOIX EBANISTERIA, S.L. deixarà de tractar les dades, llevat per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. 

Podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:

Enviant un correu electrònic a info@moixebenisteria.com o una carta a C/ Vicent Andrés Estellés 17 (Pol. ind. Mas Batlle), 43206 REUS – TARRAGONA

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets, en el que afecta a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació a l’Autoridad de Control en materia de Protección de Datos competent per mitjà del seu lloc web: www.agpd.es.