Scroll to top

Política de Privacitat

INFORMACIÓ RECOLLIDA

El nostre lloc web podrà recollir informació personal, per exemple: nom, informació de contacte, com la seva adreça electrònica i informació demogràfica. De la mateixa manera, quan sigui necessari, podrà ser requerida informació específica per a processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

ÚS DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

El nostre lloc web empra la informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, particularment per a mantenir un registre d’usuaris, de comandes, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament mitjançant el nostre lloc web, amb ofertes especials, nous productes i altre informació publicitària que considerem rellevant per a vostè, o que pugui proporcionar-li algun benefici. Aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè faciliti i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

MOIX EBANISTERÍA S.L. es responsabilitza a complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Utilitzem els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no existeixi cap accés no autoritzat.

Política de Galetes

GALETES (O COOKIES)

Una galeta (o cookie, en anglès) fa referència a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar-se en el seu ordinador. A l’acceptar el fitxer aquest es crea i la galeta serveix per obtenir informació respecte el tràfic web, i també facilita les futures visites a una web recorrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles les webs et poden reconèixer individualment i per tant oferir-te el millor servei personalitzat de la seva web.

El lloc web de MOIX EBANISTERÍA S.L. utilitza galetes per a poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a realitzar anàlisis estadístics i després la informació s’elimina de manera permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. Les galetes, però, ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web. Les galetes no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, almenys que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament. Vostè pot acceptar o negar l’ús de galetes, però la majoria de navegadors accepten galetes automàticament per tal de tenir un bon funcionament del servei del web. Si ho vol, també pot canviar la configuració del seu ordinador per a rebutjar les galetes. Si aquestes són declinades és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

 

ENLLAÇOS A TERCERS I XARXES SOCIALS

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que puguin ser del seu interès. Un cop vostè cliqui els enllaços i deixi la nostra pàgina web ja no tindrem el control sobre el lloc en que serà redirigit i, per tant, no som responsables dels termes o privacitat, ni de la protecció de dades en aquests altres llocs web de tercers. Aquests llocs estaran sotmesos a les seves pròpies polítiques de privacitat, per la qual cosa és recomanable que les consulti per a confirmar que vostè hi està d’acord.

 

CONTROL DE LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada cop que se li sol·liciti omplir un formulari, com el d’alta d’usuari, pot marcar o desmarcar l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

Aquesta empresa no vendrà, cedirà, ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb una ordre judicial.

MOIX EBANISTERÍA S.L. es reserva el dret de canviar els termes d’aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment.